Tämä on yksinkertainen muunnelma tiikerikakkureseptistä. Jäähtyneen kakun koostumus on juuri täydellinen kuivakakulle, eli jämäkkä ja mehukas, kuitenkaan olematta samalla liian rasvainen.
Raaka-aineet:
250 g voita
4 kananmunaa
2½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
½ dl maitoa
5½ vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 dl Marianne Crush -karkkirouhetta
Kuorrutus:
suklaata (maito- tai valkoista)
Marianne Crush -karkkirouhetta
- Voitele ja jauhota kakkuvuoka hyvin.
- Vatkaa pehmeä voi vaaleaksi vaahdoksi mieluiten yleiskoneen avulla.
- Vatkaa myös munat ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa muna-sokerivaahdon joukkoon varovasti maito, siivilöity kaakaojauhe-leivinjauhe-jauhoseos, Marianne Crush sekä voivaahto. Taikina on melko jämäkkää.
- Paista 175°C:ssa 50-60 minuuttia.
- Voit kuorruttaa kakun halutessasi sulatetusta suklaalla vedetyillä raidoilla ja karkkirouheripotuksin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti