lauantai 4. marraskuuta 2017

Tiikerikakku

Lähde: Kotikokki

Raaka-aineet:
250 g voita tai margariinia
4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
2 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta

  1. Voitele ja jauhota kakkuvuoka hyvin.
  2. Vatkaa pehmeä voi vaaleaksi vaahdoksi mieluiten yleiskoneen avulla.
  3. Vatkaa myös munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa muna-sokerivaahdon joukkoon varovasti maito, siivilöity leivinjauhe-jauhoseos sekä voivaahto. Taikina on melko jämäkkää.
  4. Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan. Laita taikinoita vuorotellen kakkuvuokaan.
  5. Paista 175°C:ssa 50-60 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti