Raaka-aineet:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1¼ dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
100 g pehmeää voita
(1 kananmunan keltuainen)
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
- Vatkaa munat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele varovasti joukkoon keskenään sekoitetut jaa siivilöidyt perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellillä ja paista uunissa 200°C:ssa n. 8 minuutin ajan.
- Kumoa kypsä torttu erikoishienolla sokerilla sokeroidun leivinpaperin päälle. Voit kääriä tortun jo valmiiksi muotoonsa leivinpaperin sisään, jottei pohja murtuilisi niin paljoa jäähtyneenä.
- Valmista täyte. Vatkaa pehmeä voi, keltuainen sekä sokerit keskenään vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täyte jäähtyneen kääretorttupohjan päälle ja rullaa torttu rullaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti