maanantai 9. joulukuuta 2019

Jogurttipannacotta

Lähde: Suklaapossu -blogi

6-8 annosta
Pannacotta:
4 dl vispikermaa
½ dl sokeria
1 vaniljatanko
2 dl turkkilaista jogurttia
2 liivatelehteä
Mustikkamarmeladi:
100 g (n. 2½ dl) mustikoita
50 g (n. ¾ dl) hillo-marmeladisokeria
¼ dl vettä

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kuumenna vispikerma ja sokeri kiehuvaksi kattilassa. Liuota joukkoon turvonneet liivatelehdet. Lisää kaavitut vaniljatangot siemenineen kermaan. Anna seoksen jäähtyä n. 10 minuuttia.
  3. Sekoita hieman jäähtyneen kermaseoksen joukkoon turkkilainen jogurtti. Kaada seos annosvuokiin ja anna jähmettyä kylmässä ainakin 6 tunnin ajan.
  4. Valmista mustikkamarmeladi. Keitä kaikkia marmeladin ainesosia kattilassa parin minuutin ajan. Lusikoi jäähtynyt marmeladi valmiiden pannacottien päälle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti