6-8 annosta
Pannacotta:
4 dl vispikermaa
½ dl sokeria
1 vaniljatanko
2 dl turkkilaista jogurttia
2 liivatelehteä
Mustikkamarmeladi:
100 g (n. 2½ dl) mustikoita
50 g (n. ¾ dl) hillo-marmeladisokeria
¼ dl vettä
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Kuumenna vispikerma ja sokeri kiehuvaksi kattilassa. Liuota joukkoon turvonneet liivatelehdet. Lisää kaavitut vaniljatangot siemenineen kermaan. Anna seoksen jäähtyä n. 10 minuuttia.
- Sekoita hieman jäähtyneen kermaseoksen joukkoon turkkilainen jogurtti. Kaada seos annosvuokiin ja anna jähmettyä kylmässä ainakin 6 tunnin ajan.
- Valmista mustikkamarmeladi. Keitä kaikkia marmeladin ainesosia kattilassa parin minuutin ajan. Lusikoi jäähtynyt marmeladi valmiiden pannacottien päälle juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti