lauantai 14. joulukuuta 2019

Mifumakaronilaatikko

Lähde: Valio

Raaka-aineet:
1 ps (400 g) (tummaa) sarvimakaronia
1 liha- TAI kasvisliemikuutio
1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista
1 sipuli
1 tl paprikajauhetta
½ tl mustapippuria
2 kananmunaa
5 dl kevytmaitoa
1 tl suolaa
1 prk (250g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa maustamaton

  1. Keitä makaronit lähes kypsiksi liha- tai kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kuori ja silppua sipuli.
  2. Ruskista jauhis sekä kuullota sipulisilppu paistinpannulla öljytilkassa. Mausta paprikajauheella sekä mustapippurilla.
  3. Vatkaa kananmunat rikki kulhossa ja sekoita joukkoon maito sekä suola. Sekoita makaronit, jauhisseos sekä sulatejuusto uunivuoassa keskenään, kaada päälle munamaito.
  4. Paista makaronilaatikkoa uunissa 200°C:ssa n. 50 minuutin ajan tai kunnes laatikko on saanut kauniin ruskean pinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti