maanantai 28. lokakuuta 2019

Juustoinen nakkikeitto

Tämä juustoisempi versio tavallisesta nakkikeitosta! Koskenlaskija Ruoka&Dippi sopii keittoihin hyvin, sillä sitä ei tarvitse erikseen sulattaa nesteeseen, niin kuin kiinteämpi sulatejuustopala. Tuoreet keittojuurekset voi myös korvata pussillisella valmiiksi kuutioituja pakastejuureksia.

6 hengelle
Raaka-aineet:
1½ l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pkt (300 g) nakkeja
300 g kiinteitä perunoita
1 palsternakka
2 porkkanaa
pieni pala lanttua
pieni pala juuriselleriä
1 pkt (250 g) Koskenlaskija perinteistä
kokonaisia mustapippureita
1 laakerinlehti
suolaa
tuoretta persiljaa

  1. Kuori ja kuutioi juurekset ja perunat. Viipaloi nakit.
  2. Kypsennä juurekset lihaliemikuutiolla, mustapippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa vedessä kypsiksi. Lisää lopuksi joukkoon koskenlaskija, viipaloidut nakit ja silputtu persiljja. Kiehauta ja tarjoa hyvän ruisleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti