tiistai 6. elokuuta 2019

Korvapuustit

18 kappaletta
Raaka-aineet:
1 annos pullataikinaa
Täyte:
1 rkl kanelia
50 g pehmeää voita
½ dl sokeria
Pinnalle:
1 kananmuna
raesokeria

  1. Valmista ja kohota pullataikina erillisen ohjeen mukaisesti. Ota voi huoneen lämpöön pehmenemään hyvissä ajoin.
  2. Kauli kohonnut taikina ohueksi levyeksi. Levitä taikinalevyn päälle pehmeä voi esim. palettiveitsellä ja ripottele päälle sokeri ja kaneli (voit myös sekoittaa sokerin ja kanelin pehmeään voihin valmiiksi ennen taikinalevylle levittämistä).
  3. Kääri taikinalevy tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rulla n. 18 yhtä suureen palaan. Paina korvapuusteihin syvennys pitkittäissuunnassa. Anna puustien vielä kohota lämpimässä paikassa liinan alla ½ tunnin ajan.
  4. Voitele puustit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista korvapuusteja uunissa 220°C:ssa n. 10 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti