Raaka-aineet:
1 annos pullataikinaa
Täyte:
1 rkl kanelia
50 g pehmeää voita
½ dl sokeria
Pinnalle:
1 kananmuna
raesokeria
- Valmista ja kohota pullataikina erillisen ohjeen mukaisesti. Ota voi huoneen lämpöön pehmenemään hyvissä ajoin.
- Kauli kohonnut taikina ohueksi levyeksi. Levitä taikinalevyn päälle pehmeä voi esim. palettiveitsellä ja ripottele päälle sokeri ja kaneli (voit myös sekoittaa sokerin ja kanelin pehmeään voihin valmiiksi ennen taikinalevylle levittämistä).
- Kääri taikinalevy tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rulla n. 18 yhtä suureen palaan. Paina korvapuusteihin syvennys pitkittäissuunnassa. Anna puustien vielä kohota lämpimässä paikassa liinan alla ½ tunnin ajan.
- Voitele puustit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista korvapuusteja uunissa 220°C:ssa n. 10 minuutin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti