6 hengelle
Raaka-aineet:
600-800g naudanpaistia
2 rkl (kukkurallista) vehnäjauhoja
2 isoa porkkanaa
1 iso sipuli
(2 laakerinlehteä)
vettä
1 tl suolaa
mustapippuria
- Kuutioi naudanpaisti reiluiksi suupaloiksi. Kuori sipuli ja porkkanat. Lohko porkkanat reiluhkoiksi paloiksi, silppua sipuli.
- Ruskista naudanlihapalat reiluhkossa voissa paistinpannulla. Lisää vehnäjauhot pannulle ja ota jauhoihin kunnolla väriä. Lisää pannulle vettä ja sekoita niin, että kastike muodostuu. Vaihtoehtoisesti jauhot voi myös ruskistaa pannulla voin kanssa erikseen ruskeaksi kastikkeeksi.
- Lisää lihakastike, porkkana, sipuli ja mausteet uunipataan sekä vettä niin, että lihat peittyvät. Kypsennä palapaistia 150°C:ssa 2-4 tunnin ajan, kunnes kastike on paksua ja tummaa sekä liha mureaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile palapaisti perunamuusin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti