lauantai 5. marraskuuta 2022

Banaani-kermavanukas

Lähde: Laura in the Kitchen -blogi

8 annosta
Raaka-aineet:
1 annos vaniljakiisseliä
12 digestivekeksiä
3 dl kuohukermaa
3 isoa banaania
2 rkl kondensoitua maitoa
(maito)suklaalastuja

  1. Valmista vaniljakiisseli erillisen ohjeen mukaan jo mieluiten edellisenä päivänä.
  2. Murustele keksit suljetussa pussissa kaulimen avulla tai monitoimikoneessa karkeaksi muruksi. Annostele keksimurut tarjoilukippujen pohjalle.
  3. Vaahdota kerma vaahdoksi ja viipaloi banaanit. Sekoita kermavaahto, banaaniviipaleet, kondensoitu maito ja vaniljakiisseli keskenään tasaiseksi seokseksi. Jaa kiisseli annosmalhoihin ja koristele suklaalastuin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti