4 hengelle
Raaka-aineet:
~500 g broilerin sisä- tai rintafileitä
1 iso sipuli
1 rkl unkarilaista paprikajauhetta
4 dl vettä
1 tomaatti
mustapippuria
suolaa
1 prk (120 g) smetanaa tai crème fraîchea
1 tl vehnäjauhoja
- Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Kuutioi tomaatti.
- Paista broilerifileisiin kaunis väri öljyssä pannulla. Kuullota joukkoon sipulisilppu ja lopuksi paprikajauhe. Paprikajauhe palaa helposti pohjaan!
- Lisää paistinpannulle vesi ja tomaattikuutiot. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Anna paparikakanan hautua liedellä miedolla lämmöllä kannella peitettynä n. puolisen tuntia, kunnes kana on mureaa.
- Sekoita smetanan joukkoon vehnäjauhot ja lisää seos kastikkeeseen. Tarjoa paprikakana unkarilaisen pastan ja kurkkusalaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti