perjantai 21. lokakuuta 2011

Parmesaanikana


Parmesaanikanapihvit sopivat hyvin tilanteisiin, jolloin kaipaa tavanomaisille kanapihveille pientä vaihtelua. Korppujauho-parmesaanileivitys antaa pihveille mukavan rapean pinnan säilyttäen lihan itsessään samalla maukkaan mehevänä.

4 hengelle
Raaka-aineet:
4 kpl kananpojan maustamattomia fileepihvejä
4 rkl oliiviöljyä TAI 4 rkl sulaa voita TAI 1-2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 dl korppujauhoja
1 dl raastettua parmesaani-juustoa
oreganoa TAI kuivattua basilikaa
mustapippuria
suolaa

  1. Kääntele  fileepihvit märiksi kulhossa, johon lisätty öljy/rasva/kananmunat ja puristettu valkosipuli.
  2. Kierittele kanapihvit kauttaaltaan keskenään sekoitetuissa korppujauhoissa, raastetussa parmesaani-juustossa sekä mausteissa.
  3. Asettele kanapihvit uunipellille ja lisää niiden pinnalle ylijäänyt leivitysseos. Paista pivejä uunissa 180°C:ssa n. 30 minuutin ajan. Tarjoa esim. ohrasuurimoiden, tomaattikastikkeen ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti