Parmesaanikanapihvit sopivat hyvin tilanteisiin, jolloin kaipaa tavanomaisille kanapihveille pientä vaihtelua. Korppujauho-parmesaanileivitys antaa pihveille mukavan rapean pinnan säilyttäen lihan itsessään samalla maukkaan mehevänä.
4 hengelle
Raaka-aineet:
4 kpl kananpojan maustamattomia fileepihvejä
4 rkl oliiviöljyä TAI 4 rkl sulaa voita TAI 1-2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 dl korppujauhoja
1 dl raastettua parmesaani-juustoa
oreganoa TAI kuivattua basilikaa
mustapippuria
suolaa
- Kääntele fileepihvit märiksi kulhossa, johon lisätty öljy/rasva/kananmunat ja puristettu valkosipuli.
- Kierittele kanapihvit kauttaaltaan keskenään sekoitetuissa korppujauhoissa, raastetussa parmesaani-juustossa sekä mausteissa.
- Asettele kanapihvit uunipellille ja lisää niiden pinnalle ylijäänyt leivitysseos. Paista pivejä uunissa 180°C:ssa n. 30 minuutin ajan. Tarjoa esim. ohrasuurimoiden, tomaattikastikkeen ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti