torstai 27. lokakuuta 2011

Artisokka-tomaattipasta


Hoksasin tämän reseptin MTV3:lla pyörivästä Koto -ohjelmasta. Tämä pasta oli yllättävän maukasta ja samalla täyttävää. Hyvä ja nopea resepti kiireiselle!

2-3 hengelle
Raaka-aineet:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk artisokansydämiä
n. 10 tagliatellekerää
5 aurinkokuivatun tomaatin siivua
3 rkl pestoa
mustapippuria
suolaa
parmesanjuustoa

  1. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne öljyssä. Lisää pannulle pienennetyt artisokansydämet, hienonnettu aurinkokuivattu tomaatti, pesto ja mausteet. Kastike saa olla öljyistä, jotta ruoasta ei tule liian kuivaa.
  2. Sekoita kastike keitetyn ja valutetun tagliatellen kanssa ja tarjoa heti raastetun parmesanjuustoraasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti