torstai 17. syyskuuta 2020

Uunisei

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (400 g / 4 kpl) pakasteseipaloja
1 rs (200 g) katkaraputuorejuustoa
1 prk (2,5 dl) juustokermaa
1 prk (50/35 g) kapriksia
mustapippuria
suolaa

  1. Sekoita katkaraputuorejuusto, juustokerma ja valutetut kaprikset keskenään sekaisin tasaiseksi massaksi.
  2. Levitä pakasteseipalat laakeaan uunivuokaan ja ripsauta kalapalojen päälle hieman suolaa ja mustapippuria.
  3. Kaada kastike kalapalojen päälle ja kypsennä uunissa 225°C:ssa n. 30 minuutin ajan, kunnes kalapalat saavat hieman kullankeltaista väriä ja kastike paksuuntuu. Tarjoa peruna-porkkanamuusin ja tuoreen salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti