keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Juustoinen kanapasta

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 prk (125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar
1 rs (300 g) broilerin fileesuikaleita
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 sipuli
1 prk herkkusieniviipaleita
300 g simpukkapastaa
mustapippuria
suolaa

  1. Kuori ja kuutioi sipuli. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista broilerin fileesuikaleet paistinpannulla öljytilkassa, ja kuullota joukkoon sipulisilppu sekä herkkusienet. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lisää joukkoon juustodippi sekä ruokakerma, ja anna kastikkeen tarvittaessa paksuuntua hetki. Valuta pasta, ja sekoita kanakastike suoraan pastan joukkoon. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti