sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Kirsikkatomaatti-vuohenjuustopiirakka

Lähde: Hellapoliisi

Raaka-aineet:
1 kpl (380 g) pyöreä suolainen pakastepiirakkataikina
Täyte:
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (100 g) vuohenjuustoa
1 prk (2 dl) kuohukermaa
2 kananmunaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
1 ruukku tuoretta basilikaa

  1. Ota pakastepiirakkataikina sulamaan paikkauksen ohjeen mukaan huoneenlämpöön. Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle tasaisesti.
  2. Puolita kirsikkatomaatit sekä viipaloi vuohenjuustopötkö. Hienonna basilikanlehdet. Vispaa keskenään sekaisin kananmunat sekä kerma. Mausta seos mustapippurilla ja purista joukkoon yksi valkosipulinkynsi.
  3. Levitä piirakkapohjan päälle vuohenjuustoviipaleet, puolitetut kirsikkatomaatit sekä basilikasilppu. Kaada päälle muna-kermaseos.
  4. Paista piirakkaa 200°C:ssa n. 25-30 minuutin ajan, kunnes piirakka on saanut kauniin kullanruskean pinnan. Tarjoa jäähtyneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti