Raaka-aineet:
1 kpl (380 g) pyöreä suolainen pakastepiirakkataikina
Täyte:
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (100 g) vuohenjuustoa
1 prk (2 dl) kuohukermaa
2 kananmunaa
Täyte:
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (100 g) vuohenjuustoa
1 prk (2 dl) kuohukermaa
2 kananmunaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
- Ota pakastepiirakkataikina sulamaan paikkauksen ohjeen mukaan huoneenlämpöön. Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle tasaisesti.
- Puolita kirsikkatomaatit sekä viipaloi vuohenjuustopötkö. Hienonna basilikanlehdet. Vispaa keskenään sekaisin kananmunat sekä kerma. Mausta seos mustapippurilla ja purista joukkoon yksi valkosipulinkynsi.
- Levitä piirakkapohjan päälle vuohenjuustoviipaleet, puolitetut kirsikkatomaatit sekä basilikasilppu. Kaada päälle muna-kermaseos.
- Paista piirakkaa 200°C:ssa n. 25-30 minuutin ajan, kunnes piirakka on saanut kauniin kullanruskean pinnan. Tarjoa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti