lauantai 30. toukokuuta 2020

Sinihomejuusto-kanapasta

Lähde: K-Ruoka

4 hengelle
Raaka-aineet:
300 g (n. 8 dl) gnocchipastaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl suolaa
mustapippuria
1 prk (2 dl) ruokakermaa
100-150 g sinihomejuustoa (muruna)
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Hienonna sipuli.
  2. Paista kanasuikaleet öljytilkassa kypsiksi. Kuullota sekaan sipulisilppu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada joukkoon kerma ja anna kastikkeen paksuuntua hieman.
  3. Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon murusteltu sinihomejuusto, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit sekä basilika.
  4. Sekoita kastike pastan joukkoon ja tarkista suola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti