4 hengelle
Raaka-aineet:
300 g (n. 8 dl) gnocchipastaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl suolaa
mustapippuria
1 prk (2 dl) ruokakermaa
100-150 g sinihomejuustoa (muruna)
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Hienonna sipuli.
- Paista kanasuikaleet öljytilkassa kypsiksi. Kuullota sekaan sipulisilppu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada joukkoon kerma ja anna kastikkeen paksuuntua hieman.
- Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon murusteltu sinihomejuusto, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit sekä basilika.
- Sekoita kastike pastan joukkoon ja tarkista suola.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti