4 hengelle
Raaka-aineet:
1 nippu (500 g) vihreää parsaa
suolaa
Hollandaisekastike:
2 kananmunankeltuaista
1 rkl vettä
100 g voita
1 rkl sitruunamehua
suolaa
valkopippuria
Lisäksi:
uppomunia (4 minuutin keittoajalla)
kylmäsavulohta
- Keitä parsat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, n. 4-8 minuutin ajan.
- Valmista kastike. Vatkaa vesitilkkaan lisättyjä kananmunankeltuaisia vesihauteen yllä 5 minuutin ajan, kunnes vaahto paksuuntuu. Nosta kulho pois vesihauteesta ja sekoita joukkoon voisula ohuena norona koko ajan vispaten. Mausta kastike suolalla, valkopippurilla sekä sitruunamehulla.
- Tarjoa parsa ja kastike halutessasi esim. uppomunien ja/tai kylmäsavulohen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti