4 hengelle
Raaka-aineet:
300 g (täysjyvä)spagettia
200 g lehtikaalia
1 pkt (250-450 g) hunajamarinoituja broilerin paisti- tai fileesuikaleita
suolaa
mustapippuria
200 g vuohenjuustoa
3 rkl arrabbiata pestoa
1 rkl paholaisen hilloa
- Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Poista lehtikaalista kovat rangat ja revi lehdet pieniksi paloiksi.
- Paista broilerisuikaleet pannulla öljytilkassa kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä broilerisuikaleet syrjään odottamaan erilliseen astiaan.
- Lisää pannulle öljyä ja lehtikaali. Kypsennä, kunnes lehtikaali on painunut kokoon.
- Lisää lehtikaali ja broilerisuikaleet pastan joukkoon. Sekoita pastan joukkoon pesto, paholaisen hillo sekä paloiksi revitty vuohenjuusto. Tarkista maku ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti