lauantai 7. syyskuuta 2019

Broileri-lehtikaalipasta

Lähde: Pirkka

4 hengelle
Raaka-aineet:
300 g (täysjyvä)spagettia
200 g lehtikaalia
1 pkt (250-450 g) hunajamarinoituja broilerin paisti- tai fileesuikaleita
suolaa
mustapippuria
200 g vuohenjuustoa
3 rkl arrabbiata pestoa
1 rkl paholaisen hilloa


  1. Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Poista lehtikaalista kovat rangat ja revi lehdet pieniksi paloiksi.
  3. Paista broilerisuikaleet pannulla öljytilkassa kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä broilerisuikaleet syrjään odottamaan erilliseen astiaan.
  4. Lisää pannulle öljyä ja lehtikaali. Kypsennä, kunnes lehtikaali on painunut kokoon.
  5. Lisää lehtikaali ja broilerisuikaleet pastan joukkoon. Sekoita pastan joukkoon pesto, paholaisen hillo sekä paloiksi revitty vuohenjuusto. Tarkista maku ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti