4 hengelle
Raaka-aineet:
2 pkt (à 120 g) fileepekonia tai kanapekonia
1 sipuli
1 kg jauhohisia perunoita
1 prk (2½ dl) kolmen juuston kermaa + purkin huuhtelemiseen käytetty vesi
1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuustoa
- Paloittele pekoni. Kuori ja hienonna sipuli.
- Ruskista ensin pannulla pekonipalat, ja kuullota joukkoon lopuksi sipulisilppu.
- Kuori ja viipaloi perunat. Sekoita perunat ja pekoni-sipuliseos voideltuun uunivuokaan.
- Sulata kattilassa paloiteltu Koskenlaskija kermaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200°C:ssa n. tunnin ajan. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa. Tarjoa salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti