maanantai 7. tammikuuta 2019

Pekoni-perunalaatikko

Lähde: Valio

4 hengelle
Raaka-aineet:
2 pkt (à 120 g) fileepekonia tai kanapekonia
1 sipuli
1 kg jauhohisia perunoita
1 prk (2½ dl) kolmen juuston kermaa + purkin huuhtelemiseen käytetty vesi
1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuustoa

  1. Paloittele pekoni. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Ruskista ensin pannulla pekonipalat, ja kuullota joukkoon lopuksi sipulisilppu.
  3. Kuori ja viipaloi perunat. Sekoita perunat ja pekoni-sipuliseos voideltuun uunivuokaan.
  4. Sulata kattilassa paloiteltu Koskenlaskija kermaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200°C:ssa n. tunnin ajan. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa. Tarjoa salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti