40 kappaletta
Raaka-aineet:
500 g (5 kpl) voitaikinalevyjä
100 g maustettua tuorejuustoa (esim. valkosipuli tai yrtti)
100 g voimakkaamman makuista juustoraastetta
n. 125 g kinkkuleikkelettä
Pinnalle:
kananmunaa
(seesaminsiemeniä)
- Kauli sulaneet voitaikinalevyt n. 25 cm pitkiksi ja 10 cm leveiksi paloiksi. Levitä levyille tuorejuusto ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä päälle kinkkuleikkeleet.
- Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa 8 viipaleeksi. Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille.
- Voitele hyrrät kananmunalla kauniimman paistopinnan aikaansaamiseksi ja ripottele pinnalle vielä halutessasi seesaminsiemeniä. Paista uunin yläosassa 225°C:ssa 12 minuuttia per pelti. Tarjoa kinkkuhyrrät pikkusuolaisena naposteltavana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti