sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kinkkuhyrrät

Lähde: Valio

40 kappaletta
Raaka-aineet:
500 g (5 kpl) voitaikinalevyjä
100 g maustettua tuorejuustoa (esim. valkosipuli tai yrtti)
100 g voimakkaamman makuista juustoraastetta
n. 125 g kinkkuleikkelettä
Pinnalle:
kananmunaa
(seesaminsiemeniä)

  1. Kauli sulaneet voitaikinalevyt n. 25 cm pitkiksi ja 10 cm leveiksi paloiksi. Levitä levyille tuorejuusto ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä päälle kinkkuleikkeleet.
  2. Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa 8 viipaleeksi. Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille.
  3. Voitele hyrrät kananmunalla kauniimman paistopinnan aikaansaamiseksi ja ripottele pinnalle vielä halutessasi seesaminsiemeniä. Paista uunin yläosassa 225°C:ssa 12 minuuttia per pelti. Tarjoa kinkkuhyrrät pikkusuolaisena naposteltavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti