lauantai 19. tammikuuta 2019

Kalkkunatahna

Tämä tahna maistui erinomaiselta tuoreen kauraleivän päällä, mutta sopisi myös loistavasti tuoreen ruis- tai saaristolaisleivän päälle. Kermaviiliin sekoitettuna täytteestä tulee hieman löysää, mutta kiinteämpää tahnan rakennetta tavoitteleva voinee korvata kermaviilin crème fraîchella tai turkkilaisella jogurtilla. Lähde: Suklaapossu -blogi

Raaka-aineet:
150-200 g kalkkunaleikkeleitä (esim. Herra Snellman)
200 g aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 shalottisipuli
valkosipulijauhetta
Lisäksi:
tuoretta leipää
salaatinlehtia
kirsikkatomaatteja

  1. Surauta kaikki täyteainekset keskenään sekäisin monitoimikoneessa, tai sekoita ne käsin sipulin ja kalkkunaleikkeiten pieninimsen jälkeen.
  2. Levitä leipäviipaleiden päälle ensin salaatinlehtiä, sitten kalkkunatahnaa, ja koristele kirsikkatomaatinpuolikkain ja persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti