4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (4 kpl) kananpojan paisteja (luullinen reisipala, voi olla myös valmiiksi marinoituina/maustettuina)
1 pkt (~280 g) Chorizo-raakamakkaraa
600 g jauhoisia perunoita
3 porkkanaa
1 sipuli
öljyä
suolaa
mustapippuria
mausteita (esim. paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, broilerimaustetta)
- Kuori kasvikset ja viipaloi ne yhdessä makkaroiden kanssa pienemmiksi palasiksi.
- Levitä kananpojan paistipalat, makkarapalat sekä kasvikset uunivuokaan, kananpalat nahkapuoli ylöspäin. Sekoita ainekset öljytilkan ja mausteiden kanssa keskenään (broilerimauste kuitenkin vain kananpalojen päälle).
- Kypsennä paistosta uunissa ensin 175°C:ssa n. 45 minuutin ajan foliolla peitettynä, ja tämän jälkeen vielä 200°C:ssa puolen tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti