sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Chorizo-broileripaistit

Lähde: Nigella

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (4 kpl) kananpojan paisteja (luullinen reisipala, voi olla myös valmiiksi marinoituina/maustettuina)
1 pkt (~280 g) Chorizo-raakamakkaraa
600 g jauhoisia perunoita
3 porkkanaa
1 sipuli
öljyä
suolaa
mustapippuria
mausteita (esim. paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, broilerimaustetta)

  1. Kuori kasvikset ja viipaloi ne yhdessä makkaroiden kanssa pienemmiksi palasiksi.
  2. Levitä kananpojan paistipalat, makkarapalat sekä kasvikset uunivuokaan, kananpalat nahkapuoli ylöspäin. Sekoita ainekset öljytilkan ja mausteiden kanssa keskenään (broilerimauste kuitenkin vain kananpalojen päälle).
  3. Kypsennä paistosta uunissa ensin 175°C:ssa n. 45 minuutin ajan foliolla peitettynä, ja tämän jälkeen vielä 200°C:ssa puolen tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti