keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Tonnikalacannellonit

Lähde: K-Ruoka

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt cannelloneja
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 ps (150 g) pakastepinaattia
1 (100 g) sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pkt yrttituorejuustoa
2 dl vettä
¾ tl suolaa
mustapippuria
Kastike:
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 tl kuivattua basilikaa
½ tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle:
1 ps (150 g) emmental-mozzarellajuustoraastetta

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä. Sulata pinaatti pussissaan kuuman veden alla tai kulhossa mikrossa.
  2. Valuta tonnikalat ja sekoita joukkoon sipulit, tuorejuusto, mausteet ja vesi. Voitele uunivuoka öljyllä.
  3. Täytä cannellonit täyteseoksella. Levitä puolet paseeratusta tomaatista uunivuoan pohjalle ja sekoita loput kerman kanssa sekaisin. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. 
  4. Kaada kastike cannelonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 175°C:ssa n. 30 minuuttia, kunnes juusto on kauniin kullanruskeaa. Anna ruoan vetäytyä vielä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti