4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt cannelloneja
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 ps (150 g) pakastepinaattia
1 (100 g) sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pkt yrttituorejuustoa
2 dl vettä
¾ tl suolaa
mustapippuria
Kastike:
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 tl kuivattua basilikaa
½ tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle:
1 ps (150 g) emmental-mozzarellajuustoraastetta
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä. Sulata pinaatti pussissaan kuuman veden alla tai kulhossa mikrossa.
- Valuta tonnikalat ja sekoita joukkoon sipulit, tuorejuusto, mausteet ja vesi. Voitele uunivuoka öljyllä.
- Täytä cannellonit täyteseoksella. Levitä puolet paseeratusta tomaatista uunivuoan pohjalle ja sekoita loput kerman kanssa sekaisin. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.
- Kaada kastike cannelonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 175°C:ssa n. 30 minuuttia, kunnes juusto on kauniin kullanruskeaa. Anna ruoan vetäytyä vielä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti