10 kappaletta
Raaka-aineet:
2 dl mansikoita (+ sokeria)
5 dl turkkilaista jogurttia
1 dl kondensoitua maitoa
Lisäksi:
10 jäätelöpuikkomuottia
- Soseuta mansikat haarukalla, ja makeuta sose sokerilla. Säästä halutessasi parin mansikan viipaleet koristeeksi muotteihin.
- Mittaa jogurtti isoon kulhoon, ja sekoita joukkoon kondensoitu maito. Säädä makeus maitotiivisteen ja jogurtin avulla.
- Täytä jäätelömuotit kerroksittain mansikkasoseella ja jogurtilla. Voit myös sekoittaa mansikkasoseen pyörteiksi jogurtin joukkoon ennen muotteihin laittoa.
- Nosta muotit takaisin pakastimeen ja anna jäätyä parisen tuntia. Jogurttijäätelö on parhaimmillaan, kun se on kiinteän kohmeista mutta ei kovaksi jäätynyttä. Poista muotti valuttamalla kuumaa vettä muotin päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti