20 kpl
Raaka-aineet:
150 g margariinia tai voita
2 dl hasselpähkinä-suklaalevitettä (Nutella)
2½ dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
100 g valkosuklaata
- Vatkaa pehmeä rasva, Nutella ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmunat sekä siivilän läpi vehnäjauhot, kaakaojauhe ja suola.
- Rouhi valkosuklaa pieniksi paloiksi ja sekoita taikinan joukkoon. Säästä halutessasi puolet suklaasta keksien koristeluun.
- Pyörittele taikinasta lihapullan kokoisia palloja ja paina ne litteämmäksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista keksejä 200°C:ssa uunissa 10 minuutin ajan. Tarjoa keksit lämpiminä kylmän maidon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti