6 hengelle
Raaka-aineet:
800 g porsaan paistia
2 sipulia
2 tl unkarilaista paprikajauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
1 paprika
3 tomaattia
- Kuutioi liha. Kuori ja hienonna sipulit.
- Lisää isohkoon kattilaan sipulisilppu ja kuullota ne tilkassa öljyä ja vettä. Lisää joukkoon kaksi kukkurallista teelusikallista paprikajauhetta.
- Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon lihapalat. Kypsennä, kunnes lihoista alkaa irrota nestettä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kypsennä niitä hetki, varo kuitenkin polttamasta paprikajauhetta. Lisää joukkoon vettä, suolaa sekä paprika ja tomaatit isoina lohkoina.
- Kypsennä lihapataa n. yhden tunnin ajan, kunnes liha on mureaa.
- Perunoiden kanssa tarjoiltaessa kastiketta voi suurustaa jauhoilla, nokedlien kanssa kastike saa olla löysempää. Poista kastikkeesta tarjoiltaessa halutessasi tomaatin ja paprikan palaset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti