torstai 3. syyskuuta 2015

Unkarilainen tomaattikeitto

Tähän keittoon tarvitset mehukkaita ja punaisia kesätomaatteja. Tarjoile unkarilainen tomaattikeitto alkupalana sellaisenaan tai pääruokana hyvien voileipien kera. Nokare pehmeää vuohenjuustoa makean keiton pinnalla tuo ruokaan mukavaa happamuutta, suosittelen!

4 hengelle
Raaka-aineet:
1 kg tuoreita tomaatteja
1 sipuli
½ dl pitkäjyväistä riisiä
1 tl unkarilaista paprikajauhetta
1 tl vehnäjauhoja
2 vartta tuoretta basilikaa
5 dl vettä
2 rkl sokeria
½ tl suolaa

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatit ja poista niistä kannat.
  2. Kuullota sipulit öljytilkassa. Lisää joukkoon riisit, vehnäjauhot ja paprikajauhe ja anna kuullottua hetken verran. Lisää kattilaan vesi sekä kuutioidut tomaatit ja basilikanvarret.
  3. Keitä, kunnes riisit ovat kypsiä ja tomaatit pehmenneet. Mausta keitto makusi mukaan ja nosta basilikanvarret keitosta ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti