Raaka-aineet:
500 g ohuita hunajamarinoituja broilerin fileepihvejä
1 prk (200 ml) kookosmaitoa
2 rkl punaista currytahnaa
1 rkl hunajaa
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
- Huuhtele ylimäärä marinadi broilerinleikkeistä ja leikkaa liha kapeahkoiksi, pitkiksi suikaleiksi. Sekoita kookosmaitoon hunaja, soija ja suola. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet ja peitä kelmulla. Anna maustua muutaman tunnin tai yön yli.
- Pujota kanasuikaleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Nosta vartaat grillille ja kypsennä n. 15 minuutin ajan tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat makean chilikastikkeen ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti