sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Unkarilaiset letut

10 lettua
Raaka-aineet:
3½ dl (250 g) vehnäajuhoja
5 dl maitoa
3 kananmunaa
2½ rkl öljyä
ripaus suolaa
1 tl sokeria
Suklaakastike:
⅓ dl kaakaojauhetta
1 dl sokeria


  1. Sekoita kaikki lettuainekset keskenään sekaisin. Paista taikinasta paistinpannulla öljytilkassa ohuita räiskäleitä.
  2. Sekoita suklaakastikkeen ainekset keskenään. Levitä seosta jokaisen letun yhdelle neljännekselle n. ruokalusikallisen verran ja taittele letut kiinni. Lado letut uunivuokaan ja kuumenna 200°C uunissa 15 minuutin ajan, kunnes suklaakastike on juoksevaa. Tarjoa letut kuumiltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti