sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Tonnikala-katkarapupiiras

Lähde: Valio

Raaka-aineet:
3 (300 g) voitaikinalevyä
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 ps (~200 g) katkarapuja
150 g juustoraastetta
2 kananmunaa
2½ dl kermaa
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 dl tuoretta tilliä

  1. Kauli sulaneet taikinalevyt yhteen pyöreäksi ympyräksi ja vuoraa  piirasvuoka (Ø24) taikinalla.
  2. Levitä taikinapohjalle valutettu tonnikala sekä sulatetut ja valutetut katkaravut.
  3. Sekoita munat kulhossa, lisää joukkoon kerma, juustoraaste, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunamehu, silputtu tilli sekä mustapippuria. Kaada seos vuokaan.
  4. Paista piirasta uunissa 200°C:ssa n. 35 min, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin ruskean pinnan. Koristele piirakka tillinoksin ja tarjoa haaleana salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti