Raaka-aineet:
3 (300 g) voitaikinalevyä
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 ps (~200 g) katkarapuja
150 g juustoraastetta
2 kananmunaa
2½ dl kermaa
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 dl tuoretta tilliä
- Kauli sulaneet taikinalevyt yhteen pyöreäksi ympyräksi ja vuoraa piirasvuoka (Ø24) taikinalla.
- Levitä taikinapohjalle valutettu tonnikala sekä sulatetut ja valutetut katkaravut.
- Sekoita munat kulhossa, lisää joukkoon kerma, juustoraaste, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunamehu, silputtu tilli sekä mustapippuria. Kaada seos vuokaan.
- Paista piirasta uunissa 200°C:ssa n. 35 min, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin ruskean pinnan. Koristele piirakka tillinoksin ja tarjoa haaleana salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti