lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tortillapizzat

Tortillapizzoihin saa kätevästi kulutettua edellisen päivän tortilla-aterialta jääneet tähteet. Täytteiksi sopivat siis niin tortillan väliin käytetty liha kuin jääkaapistapista tai kaapista löytyvät leikkeleet ja tonnikalakin. Valmiit pizzat voi tarjoilla ranskankerman ja guacamolen kera.

Raaka-aineet:
tortilloja
salsakastiketta
juustoraastetta
Täytevaihtoehtoja:
kinkkusuikaleita
jauhelihaa
tonnikalaa
kanaa
jauhelihaa
katkarapuja
metwurstia
herkkusieniä
tomaattia
mustia oliiveja

  1. Levitä tortillalevyjen päälle salsakastiketta ja juustoraastetta. Täytä haluamillasi täytteillä.
  2. Paista uunissa 200°C:ssa, kunnes juusto on sulanut ja pizza on saanut väriä pintaansa (n. 15 minuutin ajan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti