lauantai 7. helmikuuta 2015

Nyhtökana

Makeahkon mausteinen nyhtökana sopii erinomaisesti tortillojen tai hampurilaissämpylöiden väliin, ja on itsessään helppoa ja yksinkertaista valmistaa. Lähde: Henskiksen hekumalliset herkut -blogi

Raaka-aineet:
500 g broilerin ohuita fileepihvejä
Maustekastike:
4 rkl fariinisokeria
3 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl valmista bbq-kastiketta
2 tl tulista chilikastiketta
2 tl sitruunanmehua
2 murskattua valkosipulinkynttä
pala tuoretta ikivääriä raastettuna

  1. Sekoita yhteen maustekastikkeen ainekset. Lado fileet uunivuokaan tai pataan ja sekoita joukkoon maustekastike. Peitä uuniastia foliolla tai kannella. Kypsennä kanoja 150°C:ssa uunissa.
  2. Revi kypsä kana ohuiksi säikeiksi, lisää tarvittaessa joukkoon vettä tai mausteita. Tarjoa nyhtökana salaatin kera, tai tortillojen tai hampurilaissämpylöiden välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti