tiistai 20. tammikuuta 2015

Jauheliha-makaronikeitto

Raaka-aineet:
1½ l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 sipuli
200 g jauhelihaa
3 rkl tomaattipyreetä
1½ dl makaronia
1 ps (200 g) herne-maissi-paprikasekoitusta
mustapippuria
suolaa
Pinnalle:
tuoretta persiljaa

  1. Kuumenna kattilassa vesi lihaliemikuutioiden kanssa. Kuori ja silppua sipuli. Paista jauheliha paistinpannulla öljytilkassa kypsäksi. Kuullota lisäksi sipuli ja tomaattipyree.
  2. Lisää jauheliha-sipuliseos veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon pasta ja kypsennä, kunnes pasta on miltei kypsää. Lisää tällöin joukkoon herne-maissi-paprikapakaste ja mausteet ja kuumenna. Ripottele pinnalle persiljasilppu ja tarjoa ruisleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti