maanantai 12. tammikuuta 2015

Valkosipuli-juustopizza

Lähde: Lauren's Latest -blogi

1 pizzaan
Raaka-aineet:
½ annos pizzapohjataikinaa (ohut ja rapea)
2 rkl voita
2 valkosipulinkynttä
½ dl parmesaanijuustoraastetta
½ dl mozzarellajuustoraastetta

  1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet pehmeään tai sulatettuun voihin. Kaulitse pizzataikina ohueksi pohjaksi.
  2. Sivele valkosipulivoi pizzapohjan päälle ja levitä pinnalle juustoraaste. Paista pizza kovassa lämmössä 250-300°C:ssa 7-9 minuutin ajan, kunnes juusto on saanut kauniin värin. Leikkaa viipaleiksi tai palasiksi ja tarjoa kuumiltaan iltapalana tai illanistujaisnaposteltavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti