perjantai 9. tammikuuta 2015

Lohirullat

Lohirullien tekoon sopii parhaiten lohifileen keskiosa. Kanttarellinmakuinen tuorejuusto antaa lohelle mukavaa, metsäistä makua. Tarjoa lohirullien lisänä perunamuusia, paistettuja herkkusieniä sekä raikasta salaattia.

4 hengelle
Raaka-aineet:
600 g lohta
1 rs (100 g) kanttarellituorejuustoa
sitruunapippuria
suolaa

  1. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa se neljään samankokoiseen viipaleeseen. Levitä viipaleiden vapaille pinnoille tuorejuustoa ja kääri ne rulliksi. Sulje rullat cocktailtikuilla.
  2. Paista lohirullat voissa paistinpannulla kauniin ruskea pinta, mausta. Kypsennä rullat loppuun asti kannen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti