perjantai 9. tammikuuta 2015

Kana-perunalaatikko

Lähde: Ruokaohjeita ja herkkuja à la Marie -blogi

4 hengelle
Raaka-aineet:
600 g jauhoisia perunoita
400 g broilerin fileesuikaleita
curryjauhetta
suolaa
mustapippuria
1 kanaliemikuutio
1 prk (2 dl) kermaa
2 dl vettä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi

  1. Kuori ja viipaloi perunat. Kuori myös sipulit ja silppua ne.
  2. Paista broilerin fileesuikaleet sekä sipulisilppu pannulla kypsiksi öljyssä. Mausta curryjauheella, suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon kerma, vesi sekä kanaliemikuutio.
  3. Sekoita kanakastike perunaviipaleiden kanssa sekaisin uunivuoassa, tasoita pinta. Paista 200°C:ssa uunissa n. tunnin ajan. Kääntele seosta hieman paiston puolessa välissä palamisen välttämiseksi. Tarjoa kana-perunalaatikko tomaattilohkojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti