sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lämpimät sieni-pekonileivät

4 leipää
Raaka-aineet:
200 g sieniä (herkkusieniä, kantterelleja tai muita metsäsieniä)
1 pkt (170 g) pekonia
4 viipaletta ruispuikulaleipää
Valio Polar® juustoa
kuivattua rosmariinia
mustapippuria

  1. Paloittele puhditetus sienet ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Ruskista pekonit kuumalla paistinpannulla, lisää joukkoon sienet ja kypsennä, kunnes sienet saavat mukavan värin. Mausta sieni-pekoniseos kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla.
  2. Voitele leivät rasvalla. Höylää juustosiivuja leipien päälle. Nosta leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin ylätasolla 250°C:ssa, kunnes juusto on sulanut.
  3. Lisää juustoleipien päälle sieni-pekoniseos ja tarjoa heti esim. maukkaan keiton kyytipoikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti