Raaka-aineet:
250 g broilerinfileesuikaleita
1 pkt (170 g) pekonia
4 perunaa
2 porkkanaa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
paistettuja kananmunia
- Kuori perunat ja porkkanat ja keitä ne kypsiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Saksi pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paista ne paistinpannulla rapeiksi. Siirrä pekonimuru toiselle lautaselle odottamaan.
- Kypsennä kanasuikaleet pekoninrasvassa. Lisää joukkoon sipulisilppu ja kypsennä, kunnes sipuli alkaa kuullottua. Lisää pannulle vielä pieneksi kuutioidut keitetyt perunat ja porkkanat, pekonimuru sekä mausteet.
- Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien ja ketsupin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti