sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Broileripyttipannu

2 hengelle
Raaka-aineet:
250 g broilerinfileesuikaleita
1 pkt (170 g) pekonia
4 perunaa
2 porkkanaa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
paistettuja kananmunia

  1. Kuori perunat ja porkkanat ja keitä ne kypsiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Saksi pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paista ne paistinpannulla rapeiksi. Siirrä pekonimuru toiselle lautaselle odottamaan.
  2. Kypsennä kanasuikaleet pekoninrasvassa. Lisää joukkoon sipulisilppu ja kypsennä, kunnes sipuli alkaa kuullottua. Lisää pannulle vielä pieneksi kuutioidut keitetyt perunat ja porkkanat, pekonimuru sekä mausteet.
  3. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien ja ketsupin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti