sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Karitsan paahtopaistipalat

Hulluilta Päiviltä tuli ostettua tarjouksesta edullisesti karitsan paahtopaistipaloja, joista lähdin kokeilemaan kevyttä illallista. Myyjän antamien ohjeiden perusteella lopputulos onnistuikin erinomaisesti. Nämä paistipalat olivat valmismarinadissa, mutta myös oman marinadin valmistaminen onnistuu helposti, mikäli liha on marinoimatonta.

Raaka-aineet:
karitsan paahtopaistipaloja (á 150 g)
mustapippuria
suolaa

  1. Ruskista paahtopaistipalat kauttaaltaan huolellisesti kuumalla paistinpannulla rasvassa.
  2. Paista lihapaloja vielä uunissa 175°C:ssa 15 minuutin ajan.
  3. Anna lihan vetäytyä 10 minuutin ajan uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti