lauantai 12. huhtikuuta 2014

Jauheliha-makaronimössö

Lähde: Pullantuoksuinen koti -blogi

4 hengelle
Raaka-aineet:
400 g makaronia
400 g jauhelihaa
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl vehnäjauhoja
iso loraus vettä
mustapippuria
suolaa
loraus lihafondia
soijakastiketta
1 rkl tomaattipyrettä
ripaus sokeria

  1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Laita makaronit keittymään runsaaseen määrään vettä.
  2. Ruskista paistinpannulla jauheliha ja kuullota sipulisilppu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Ripottele kypsän jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja kypsennä hetken aikaa. Kaada sitten joukkoon loraus vettä kastikkeen muodostamiseksi. Mausta kastike lorauksilla lihafondia ja soijakastiketta, tomaattipyreellä sekä ripauksella sokeria. Lisää tarvittaessa vettä ja tarkista maku.
  4. Sekoita kastike valutettujen makaronien joukkoon ja tarjoa lisänä tuoreita kasviksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti