3 hengelle
Raaka-aineet:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vettä
½ dl korppujauhoja
1 pieni sipuli
1 kananmuna
1 tl oreganoa
1 tl suolaa
Täyte:
1 pkt (100 g) Mustapekka-pippurituorejuustoa
8 aurinkokuivattua tomaattia
- Sekoita vesi ja korppujauhot keskenään ja anna turvota hetken aikaa. Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Lisää korppujauhojen joukkoon jauheliha, sipulisilppu, kananmuna ja mausteet ja sekoita taikinamassa tasaiseksi.
- Leikkaa mustapippurituorejuusto kahdeksaan yhtä suureen palaan ja silppua aurinkokuivatut tomaatit tai käytä valmiiksi kuutioitua tuotetta. Jaa jauhelihataikina kahdeksaan yhtä suureen osaan ja taputtele ne ohuemmeksi. Lisää kunkin pihvin keskelle juustoa ja aurinkokuivattua tomaattia ja muotoile pihvit tiiviisti kiinni.
- Paista pihvit kypsiksi uunissa 200°C:ssa n. 20 minuutin ajan, kunnes pihvit saavat kauniin ruskean värin. Voit imeyttää pihveistä irtoavan rasvan talouspaperiin. Tarjoa pihvit perunamuusin ja ruskean kastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti