n. 35 pientä tryffeliä
Raaka-aineet:
200 g maitosuklaata
1 dl mustaviinimarjamehua
1 rkl hunajaa
1 dl kuohukermaa
50 g suolatonta voita
- Keitä vahvaa viinimarjamehua hunajan kanssa niin, että seos paksuuntuu ja muuttuu siirappimaiseksi. Lisää joukkoon kerma ja kiehauta kunnolla.
- Paloittele suklaa pienemmiksi paloiksi kulhoon ja kaada päälle mehu-kermaseos. Sekoita, kunnes suklaa sulaa.
- Sekoita joukkoon vielä voi pieninä nokareina ja sekoita kunnolla sileäksi.
- Laita tryffelimassa jääkaappiin jäähtymään n. puolen tunnin ajaksi ja annostele massa tämän jälkeen pursotinpussiin. Pursota massasta nokareita makeisvuokiin.
- Anna tryffeleiden jähmettyä kylmässä ennen tarjoamista. Säilytä niitä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti