perjantai 20. joulukuuta 2013

Kanapastaa tomaatti-kermakastikkeessa

Halusin kokeilla jotain uudenlaista kanapastan ohjetta currykastikkeen sijaan, ja mieleeni tuli joskus italialaisessa ravintolassakin syömäni tomaatti-kermakastike. En olekaan aiemmin keksinyt sekoittaa kanakastikkeen joukkoon tomaattimurskaa, ja voin sanoa, että lopputulos vastasi mielestäni varsin hyvin ravintolamakua. Fileesuikaleiden sijaan voi tilalla käyttää myös kokonaisia broilerin fileitä, jotka asetellaan pastapedille paistinpannulla tai uunissa kypsentämisen jälkeen. Lähde: Kevin & Amanda -blogi

4 hengelle
Raaka-aineet:
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tlk (400 g) säilöttyjä tomaatteja
1 prk (2 dl) kermaa
½ kanaliemikuutio
tuoretta basilikaa
tuoretta persiljaa
mustapippuria
suolaa
sokeria

  1. Kuori ja silppua sipuli. Paista broilerin fileesuikaleet paistinpannulla öljytilkassa kypsiksi. Kuullota samalla sipulisilppu ja murskattu valkosipulinkynsi.
  2. Sekoita joukkoon säilyketomaatit mehuineen ja riko tomaatit lastalla pienemmiksi paloiksi. Lisää joukkoon puolikas kanaliemikuutio.
  3. Sekoita joukkoon lopuksi kerma, hienonnetut yrtit ja mausteita maun mukaan. Tarjoa hyvän pastan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti