lauantai 26. lokakuuta 2013

Pestospagetti

Pestospagetti sopii hyvin välipalaksi sellaisenaan tai kokonaiseksi ateriaksi esim. kanan kanssa. Pestokastikkeen voi tehdä joko itse tai käyttää kaupan valmiita pestokastikkeita. Yksinään syötäessä spagettiin on myös hyvä lisätä suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.

Raaka-aineet:
spagettia
vihreää pestoa
Lisäksi:
broilerin rintafileitä
parmesanjuustoa
paprikajauhetta
cayennepippuria
mustapippuria
suolaa

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Paista paistinpannulla broilerin fileisiin paistopinta molemmin puolin nopeasti rasvassa ja mausta runsaskätisesti. Siirrä fileet tämän jälkeen loppuajaksi uuniin kypsymään 200°C:een.
  2. Valuta kypsä spagetti hyvin ja sekoita joukkoon maun mukaan pestokastiketta ja mahdollisesti suolaa ja mustapippuria. Tarjoile broilerifileiden kanssa raastetun parmesanjuuston kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti