porsaan ulkofileetä viipaleina (á 150 g) TAI broilerin rintafileitä
mustapippuria
suolaa
vehnäjauhoja
kananmunia
korppujauhoa
ananasrenkaita
Lisäksi:
currymajoneesia
- Porsas: Nuiji ulkofileeviipaleet ohuiksi (3 mm) leikkeiksi. Kana: Jos kanapihvit ovat paksuja, halkaise ne ensin melkein kahteen osaan niin, että saat fileen levitettyä auki. Nuiji pihvit kevyesti ohuemmiksi.
- Mausta leikeviipaleet suolalla ja pippurilla. Vatkaa kananmunan/munien rakenne rikki lautasella. Mittaa vehnäjauhoja ja korppujauhoja eri lautasille.
- Kääntele lihaviipaleet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu ja ruskista leikkeet melko hitaasti runsaassa rasvassa molemmin puolin, minuutti tai pari kummaltakin puolelta. Paista ananasrenkaisiin hieman väriä kuivalla paistinpannulla.
- Tarjoa leikkeet pihvit päälle nostetun ananasrenkaan, currymajoneesin ja ranskalaisten tai lohkoperunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti