sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hawaijinleikkeet

Raaka-aineet:
porsaan ulkofileetä viipaleina (á 150 g) TAI broilerin rintafileitä
mustapippuria
suolaa
vehnäjauhoja
kananmunia
korppujauhoa
ananasrenkaita
Lisäksi:
currymajoneesia

  1. Porsas: Nuiji ulkofileeviipaleet ohuiksi (3 mm) leikkeiksi. Kana: Jos kanapihvit ovat paksuja, halkaise ne ensin melkein kahteen osaan niin, että saat fileen levitettyä auki. Nuiji pihvit kevyesti ohuemmiksi.
  2. Mausta leikeviipaleet suolalla ja pippurilla. Vatkaa kananmunan/munien rakenne rikki lautasella. Mittaa vehnäjauhoja ja korppujauhoja eri lautasille.
  3. Kääntele lihaviipaleet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  4. Kuumenna paistinpannu ja ruskista leikkeet melko hitaasti runsaassa rasvassa molemmin puolin, minuutti tai pari kummaltakin puolelta. Paista ananasrenkaisiin hieman väriä kuivalla paistinpannulla.
  5. Tarjoa leikkeet pihvit päälle nostetun ananasrenkaan, currymajoneesin ja ranskalaisten tai lohkoperunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti