4 hengelle
Raaka-aineet:
1 pkt (250 g) tuorepastaa
1 prk (2½ dl) Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
1 ps (180 g) pakastekatkarapuja
1 prk (150 g) artisokansydämiä
200 g kirsikkatomaatteja
1 punainen chilipalko
nippu tuoretta persiljaa
1 valkosipulinkynsi
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
suolaa
- Sulata ja valuta katkaravut. Laita pastan keitinvesi kiehumaan, puolita kirsikkatomaatit, valuta ja pilko artisokansydämet ja hienonna persilja sekä chilipalko, josta on poistettu siemenet.
- Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, puristettu valkosipulinkynsi, chili, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Keitä samalla tuorepasta kypsäksi ja valuta.
- Sekoita kastike tuorepastan joukkoon ja tarjoile välittömästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti