4 hengelle
Raaka-aineet:
500 g tuoreita silakkafileitä
nippu tilliä
suolaa
Leivitysseos:
1 dl ruisjauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
ripaus valkopippuria
suolaa
- Huuhdo silakkafileet lävikössä ja poista halutessasi selkäevät saksilla. Kuivaa fileet kevyesti talouspaperilla. Järjestä fileet pareittan toisen mahdollisimman samankokoisen fileen kanssa.
- Silppua tilli mahdollisimman hienoksi esim. saksien avulla. Suolaa silakkafileet ja levitä tilliä joka toisen silakkafileen pinnalle. Yhdistä fileeparit niin, että kalan nahkapuoli jää syntyvän "pihvin" ulkopuolelle.
- Leivitä silakkapihvit leivitysseoksessa. Paista pihvit pannulla keskilämmöllä runsaassa voi-öljyseoksessa molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Tarjoa silakkapihvien lisukkeena perunamuusia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti