4 hengelle
Raaka-aineet:
7 dl kanalientä
4 dl pitkäjyväistä riisiä
(1 rkl ketsuppia)
1 prk (410/235 g) persikkaa mehussa
1 ps (200 g) herne-maissi-porkkana -pakastesekoitusta
n. 1 kg broilerin (marinoitua) reisikoipea TAI paistileikkeitä
- Voitele iso uunivuoka juoksevalla rasvalla. Levitä uunivuoan pohjalle riisi ja ketsuppi. Kaada päälle kanaliemi sekä pienemmäksi pilkotut persikanpuolikkaat mehuineen.
- Pese kanankoivet tai paistileikkeet (tarvittaessa) ja poista niistä ylimääräinen rasva ja nahka. Asettele liha nahkapuoli ylöspäin riisipedille.
- Kypsennä ruokaa uunissa 200°C:ssa n. tunnin ajan. Tarjoa raikkaan tuoresalaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti