torstai 27. kesäkuuta 2013

Broileria riisipedillä


4 hengelle
Raaka-aineet:
7 dl kanalientä
4 dl pitkäjyväistä riisiä
(1 rkl ketsuppia)
1 prk (410/235 g) persikkaa mehussa
1 ps (200 g) herne-maissi-porkkana -pakastesekoitusta
n. 1 kg broilerin (marinoitua) reisikoipea TAI paistileikkeitä

  1. Voitele iso uunivuoka juoksevalla rasvalla. Levitä uunivuoan pohjalle riisi ja ketsuppi. Kaada päälle kanaliemi sekä pienemmäksi pilkotut persikanpuolikkaat mehuineen.
  2. Pese kanankoivet tai paistileikkeet (tarvittaessa) ja poista niistä ylimääräinen rasva ja nahka. Asettele liha nahkapuoli ylöspäin riisipedille.
  3. Kypsennä ruokaa uunissa 200°C:ssa n. tunnin ajan. Tarjoa raikkaan tuoresalaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti