lauantai 11. toukokuuta 2013

Mango-marenkitorttu

Lähde: Valio

Raaka-aineet:
1 torttupohja
1 prk (2 dl) vispikermaa
1 prk (200 g) vanilja- tai sitruunarahkaa
1 tlk mangoviipaleita (425/220 g) tai 1 tuore mango
sokeria
Kostutus:
n. 1 dl hedelmätuoremehua
Koristeluun:
marenkeja

  1. Valmista ensin trottupohja erillisen ohjeen mukaan. Kostuta itsetehty tai valmis torttupohja hedelmämehulla varsinkin reunoilta.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahka sen joukkoon. Levitä seos torttupohjan päälle. Viipaloi säilykemangoviipaleet pienemmiksi ja asettele viipaleet tortun pinnalle. Koristele torttu murskatulla marengilla ja tarjoa kahvipöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti