Lähde: Mau!kas ruokablogi
2-4 hengelle
Raaka-aineet
250-300 g broilerin fileitä tai fileesuikaleita
n. 200 g jäävuorisalaattia
1 pkt (170 g) pekonia
mozzarellaa tai fetajuustoa
200 g kurkkua
1 prk ananasta
½ punasipuli
mustapippuria
curryjauhetta
paprikajauhetta
suolaa
Currykastike:
1 prk (200 g) kermaviiliä
n. 1 rkl hedelmäsosetta (esim. Piltti) tai loraus hunajaa
3 rkl majoneesia
curryjauhetta
yrttisuolaseosta
cayennepippuria
sitruunapippuria
- Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään ja anna vetäytyä jääkaapissa salaatin muiden komponenttien valmistumisen ajan.
- Sekoita sopivan kokoisiksi suupaloiksi pilkottu salaatti, kurkku, ja juusto ja silputtu sipuli ananaspalojen kanssa salaattipohjaksi. Asettele pekonisiivut leivinpaperoidulle tai folioidulle uunipellille ja paista uunissa 200°C:ssa n. 10 minuutin ajan, kunnes pekoni kypsää ja saanut väriä.
- Pilko n. puoli tuntia huoneenlämmössä ollut kanan rintafilee suikaleiksi ja paista ne pannulla öljyssä. Mausta kanapalat suolalla, pippurilla sekä curry- ja paprikajauheella. Imeytä pekonista ja kanapaloista ylimääräinen rasva talouspaperiin.
- Kaada maustetut kana ja pekoni lämpimänä salaattipedille ja tarjoa currykastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti